Aagaard A/S

En dynamisk virksomhed på forkant med udviklingen
- med innovative løsninger til træ- og møbelindustrien

Aagaard A/S er grundlagt i 1965. I 2000 købte og fusionerede Aagaard A/S med Finnrose A/S. Firmaet er i dag leverandør til mange af træindustriens større internationale operatører, bl.a. Dovista, IKEA, SCA, MOELVEN, Swedwood, Jeld-Wen m.fl. I 2008 blev Aagaard A/S en del af Obel-P Group.

Aagaard A/S udvikler, producerer, markedsfører og monterer nøglefærdige anlæg til træ- og møbelindustrien i hele verden. Produkterne afsættes worldwide gennem udvalgte forhandlere eller via egne salgskontorer, der også styrer montage og service opgaver lokalt tæt på kunderne.

Dynamik og udvikling
I en tid, hvor udviklingen går meget stærkt, har Aagaard A/S konstant fokus på at være en arbejdsplads der tiltrækker de bedste og mest velkvalificerede og fremsynede medarbejdere. Det er målet altid at være blandt verdens tre førende og mest respekterede leverandører af anlæg til træ- og møbelindustrien. Derfor tilpasser virksomheden sig markedet og de behov, der opstår, og medarbejderne får ressourcer til at være på forkant med den teknologiske udvikling.

En troværdig partner
Aagaard A/S forsøger hele tiden at holde et skarpt fokus på at være en seriøs og troværdig partner, som lever op til de lov- og miljømæssige krav, samt de specifikationer og leveringskrav, der er gældende på det globale marked. Vore produkter skal være miljøvenlige, energimæssigt rigtige løsninger og sikre i brug for operatører og omgivelserne i øvrigt.

Mange års erfaring med projektering og opbygning af komplette anlæg til træindustrien, der tager hensyn til miljø og energi, gør Aagaard A/S til en kompetent samarbejdspartner. 

Aagaard A/S hjælper med at definere opgaven og finde den bedste løsning lige fra projektstadiet til anlægget er afleveret og overdraget til slutbrugeren. Med vores dygtige og engagerede medarbejdere samt vores kompetencer ønsker vi dig velkommen som kunde.

Produkter og ydelser:
Komplette anlæg til træ- og møbelindustrien
Filteranlæg
Spånsugningsanlæg
Siloanlæg med udmadningssystemer
Spåntransportanlæg
Maleanlæg til vinduer og døre
Lakeringsanlæg
Tørreovne til laktørring

Aagaard A/S skal altid fremstå som en kvalificeret og kompetent partner, der har den nødvendige know-how til at udvikle de bedste løsninger til vores kunder.